Innhold
1. LinkedIn-kampanje
2. Forskjellen mellom en LinkedIn-kampanje og en ny stilling
3. Legg til kampanje på LinkedIn
4. Vis/publiser promotering på LinkedIn
5. Oppdater en kampanje på LinkedIn
6. Vanlige spørsmål

Markedsfør deg selv rett: Slik legger du til promotering på LinkedIn

Aaren WoodsAaren WoodsOppdatert 20. august 2024Sosiale medier

Gratulerer med din nye stilling! Nå er det på tide å dele det med verden. LinkedIn er det ideelle stedet for å vise frem din karrierevekst og prestasjoner. Men hvordan kan du oppdatere LinkedIn-profilen din for å gjenspeile din nye rolle og ansvar? Denne veiledningen har trinn å lære hvordan legge til promotering på LinkedIn.

Alt du trenger å vite for å markedsføre deg selv. Det dekker også å oppdatere opplevelsen din, vise frem prestasjonene dine og publisere oppdateringene dine. Følg disse trinnene. De vil gjøre LinkedIn-profilen din fra passiv til kraftig. Det vil vise frem karrieren din og sette deg opp for fremtidig suksess. La oss komme i gang!

Legg til kampanje på Linkedin

Innholdsfortegnelse

Del 1. Hva er LinkedIn-kampanjen Del 2. Hva er forskjellen mellom en LinkedIn-kampanje og en ny stilling Del 3. Hvordan legge til promotering på LinkedIn Del 4. Hvordan vise/publisere promotering på LinkedIn Del 5. Hvordan oppdatere en kampanje på LinkedIn

Del 1. Hva er LinkedIn-kampanjen

En LinkedIn-kampanje er ikke en funksjon. Det er en måte å oppdatere din nåværende LinkedIn-profil på. Du oppdaterer den for å gjenspeile en ny kampanje i organisasjonen din. Det er i bunn og grunn en måte å vise frem karriereprogresjonen din ved å vise frem din nye stillingstittel og forbedrede plikter.

Hovedtrekkene

• Å vise kampanjen din vil gjøre profilen din mer relevant for rekrutterere og arbeidsgivere. De ser etter kandidater med dine nye ferdigheter og erfaring.

• Å kunngjøre promotering på LinkedIn er en fin måte å fortelle nettverket ditt hvor langt du har kommet, hva du har oppnådd og hvor du står i karrieren.

• En velskrevet oppdatering viser suksessene dine. De ga deg forfremmelsen din. Det beviser at du er en verdifull bidragsyter til teamet. Det forsterker også din status som leder i din bransje.

• Å demonstrere dine forbedrede evner og lederpotensial kan vekke interessen til rekrutterere. De søker kandidater med din nye erfaring til enda flere ledende stillinger i din bransje.

• Ved å dele suksesshistorien din kan du oppmuntre kontaktene dine. Det kan føre til partnerskap eller åpne muligheter for andre i nettverket ditt.

Del 2. Hva er forskjellen mellom en LinkedIn-kampanje og en ny stilling

LinkedIn-kampanje

Scenario: Du vil bli forfremmet i din bedrift. Det inkluderer vanligvis en ny stillingstittel, nye oppgaver og muligens høyere forfremmelser. Du oppdaterte den nåværende arbeidshistorikkdelen på profilen din for å gjenspeile din nye tittel og økte plikter. Nevn prestasjonene som resulterte i kampanjen din.

LinkedIn ny stilling

Scenario: Du tar på deg en ny rolle i et nytt selskap. Dette kan bety en ny stillingstittel, arbeidsoppgaver, bransje eller noe i mellom. I seksjonen for arbeidserfaring vil du opprette en ny oppføring. Denne oppføringen vil inkludere ditt nye firmanavn, stillingstittel, ansettelsesdatoer og nøkkelroller i din nye rolle.

Tenk på karriereveien din som en tidslinje. En kampanje representerer fremgang i din nåværende organisasjon. En ny stilling er som en helt ny reise. Du flytter til et nytt selskap og muligens en ny bransje på din profesjonelle vei.

Del 3. Hvordan legge til promotering på LinkedIn

1.

Logg på LinkedIn-kontoen din ved å bruke appen eller nettstedet. Finn profilbildet eller navnet ditt. Ved å klikke på den kommer du til profilsiden. På profilsiden finner du delen Erfaring. Det inkluderer vanligvis din nåværende og tidligere arbeidserfaring.

Få tilgang til profil og erfaring
2.

Siden dette er en intern kampanje i bedriften din, vil du endre din nåværende oppføring i arbeidserfaring i stedet for å opprette en ny. Finn din nåværende arbeidsgivers arbeidserfaringsoppføring. Ved siden av din nåværende arbeidsgivers oppføring vil du se et blyantikon. Dette ikonet indikerer vanligvis redigeringsalternativet. Klikk på den blyanten.

Klikk på blyant for å endre kampanjen
3.

I redigeringsvinduet oppdaterer du stillingstittelen din slik at den gjenspeiler din nylige forfremmelse. Du kan også oppdatere stillingsbeskrivelsen. Legg til nye oppgaver, prosjekter og prestasjoner siden forfremmelsen.

4.

Når du har gjort endringene, klikker du på Lagre, og profilen din vil bli oppdatert. Du kan også dele kampanjeoppdateringene dine med nettverket ditt på LinkedIn og lage et innlegg fra redigeringsvinduet for innlegg.

Klikk Lagre kampanje

Del 4. Hvordan vise/publisere promotering på LinkedIn

Kampanjer er en stor sak, og LinkedIn er det perfekte stedet å dele de gode nyhetene dine med verden. Det er din mulighet til ikke bare å oppdatere profilen din, men også bruke den til å fremheve suksessene dine og sette deg opp for suksess i fremtiden. Slik viser du promotering på LinkedIn.

1.

Gå til delen Erfaring, som vanligvis viser dine nåværende og tidligere jobberfaringer. Finn din nåværende arbeidsgivers oppføring og klikk på Redigere knapp.

2.

I redigeringsvinduet endrer du stillingstittelen din for å gjenspeile den nylige forfremmelsen din. Oppdater stillingsbeskrivelsen for å vise den utvidede rollen til din nye tittel. Det inkluderer nå prosjektledelse, teamledelse og nye oppgaver.

3.

Når du har oppdatert profildetaljene dine, klikker du på Lagre for å fullføre endringene.

4.

Det er hvordan du publiserer en kampanje på LinkedIn! Selv om det er viktig å oppdatere profilen din, ikke glem å dele nyheter om kampanjen din! LinkedIn lar deg lage et innlegg rett fra redigeringsvinduet.

Lag et innlegg

Del 5. Hvordan oppdatere en kampanje på LinkedIn

Hvis du har fått en forfremmelse, er det en stor prestasjon! LinkedIn er det perfekte stedet for å oppdatere profilen din og feire karriereveksten din. Her er en rask trinn-for-steg-guide for hvordan du oppdaterer en kampanje på LinkedIn

1.

Få tilgang til profilens erfaringsseksjon. Rediger din nåværende arbeidsgiveroppføring.

2.

Oppdater tittel og ansvar.

3.

Del nyhetene dine med et festlig innlegg. Denne enkle prosessen sikrer at profilen din gjenspeiler din velfortjente kampanje. Det gjør deg også klar for fremtidig suksess.

Del 6. Vanlige spørsmål om hvordan legge til promotering på LinkedIn

Hva betyr promotert på LinkedIn?

På LinkedIn er det en oppdatering av profilen din som gjenspeiler en nylig promotering du har mottatt i din nåværende organisasjon. I delen Arbeidserfaring på profilen din vil du se en ny tittel og høyere ansvarsområder.

Er det bra å vise kampanjer på LinkedIn?

Husk å holde LinkedIn-profilen din oppdatert, spesielt når du får en forfremmelse. Dette kan hjelpe deg med å skille deg ut for rekrutterere og vise nettverket ditt hva du er i stand til. Å fremheve prestasjonene dine sammen med kampanjen kan ha stor innvirkning. Selv om det ikke er nødvendig, kan oppdatering av profilen din åpne opp for nye karrieremuligheter for deg.

Er det en betalt kampanje på LinkedIn?

LinkedIn tilbyr ikke betalte karriereoppdateringskampanjer for enkeltpersoner. Plattformens betalte annonser henvender seg til selskaper som ønsker å promotere ledige stillinger og dele sponset innhold eller kjøre målrettede tekstannonser. Disse annonsene kan nå spesifikke målgrupper basert på stillingstittel eller bransje, og hjelper med merkevarebevissthet, nettstedtrafikk og generering av potensielle salg. Som enkeltperson bør fokuset ditt være på å oppdatere profilen din for å gjenspeile kampanjen din, noe som vil øke din synlighet for rekrutterere som søker etter dine nye ferdigheter.

Hvordan stopper jeg en kampanje på LinkedIn?

Det er ingen enkel måte å stoppe en LinkedIn-kampanje på. Her er trinnene du kan ta for å fjerne oppdateringen: Rediger arbeidserfaringen din. Endre tittelen tilbake. Juster ansvaret om nødvendig. Avklar situasjonen. Oppdater tittelen hvis den endres igjen. Rediger profilen hvis kampanjen falt igjennom. Oppdater sluttdatoen hvis du slutter i selskapet.

Betyr en forfremmelse alltid en høyning?

Kampanjer betyr ikke alltid høyninger. Mens en forfremmelse betyr en ny tittel og økt ansvar, betyr en økning en økning i lønn. Årsakene til at en forfremmelse kanskje ikke inkluderer en høyning inkluderer et sidetrekk, et selskapsbudsjett og ingen forhandlinger.

Konklusjon

Tips som hvordan vise promotering på LinkedIn vil øke profilen din. De vil gjøre det til et effektivt verktøy som forsterker suksessen din og gjør deg klar for mer eksponering, anerkjennelse og fremtidig karrierevekst. Så hva venter du på? Feir din nye kampanje. Oppdater deretter LinkedIn-profilen din. Ta ansvar for din profesjonelle historie på LinkedIn!

Synes du dette var nyttig?

451 Stemmer

JaJATakk for at du ga oss beskjed!NeiNeiTakk for at du ga oss beskjed!
AnyMP4 Video Converter Ultimate

Alt-i-ett videokonverterer, editor, forsterker oppskalert med AI.

AnyMP4 Video Converter Ultimate