Innhold
Del 1. 5 Beste AI Image Upscalers anmeldelse
Del 2. Hvilken er best: sammenligningstabell
Del 3. Vanlige spørsmål om AI Image Upscalers

5 beste AI-bildeoppskalere: Lagre verkene dine på et øyeblikk

Skylar ReidSkylar ReidOppdatert 08. oktober 2024Bilderedigeringsprogram

Siden kameraet ble oppfunnet i løpet av de siste tiårene, har folk i lang tid forsøkt å ta bilder av høy kvalitet. Likevel er folks største problem at de ikke har råd til dyre og avanserte skyteapparater. I dag har ting endret seg. Vi kan ha et bilde av høy kvalitet uten noen avansert enhet ved å bruke programvare - AI Image Upscalers. Det er en stor forskjell sammenlignet med tidligere, noe som betyr at vi ikke lenger trenger å stole på maskinvare, men programvare. Er du nybegynner og har ingen anelse om hva AI Image Upscaler er? Eller vet du ikke hvordan du velger en? Ikke bekymre deg; du er på rett sted. Du kan ikke gå galt med disse topp 5 AI bildeforsterkere, som inneholder Picsart, VanceAI, Upscale.media, Aiseesoft AI Photo Editor og Deep Image.AI. Nå skal vi teste deres pris, plattform osv. Kom igjen og se om det er den som er best for deg!

Anmeldelser AI Image Upscaler
Del 1. 5 Beste AI Image Upscalers anmeldelse Del 2. Hvilken er best: sammenligningstabell Del 3. Vanlige spørsmål om AI Image Upscalers

Toppvalg

Del 1. 5 Beste AI Image Upscalers anmeldelse

Picsart

Picsart er en nettbasert online AI-bildeoppskalering. I kjernen tilbyr plattformen en omfattende pakke med verktøy som gjør det mulig for brukere å forbedre kvaliteten og estetikken til bildene sine uten problemer. Bildeforbedringsfunksjonen inkluderer funksjoner som AI-drevne justeringer som automatisk optimaliserer lysstyrke, kontrast og metning, og leverer resultater av profesjonell kvalitet med minimal manuell intervensjon. Brukere kan også få tilgang til en rekke filtre og effekter som dramatisk kan endre stemningen og stilen til et bilde, fra vintage-utseende til moderne, levende finish.

Picsart-grensesnitt

Utover grunnleggende forbedringer, tilbyr Picsart avanserte redigeringsalternativer som fjerning av bakgrunn og objektvalg, noe som muliggjør presise modifikasjoner og kreative komposisjoner. Den støtter lagbasert redigering, i likhet med profesjonell programvare, slik at brukerne kan blande bilder og effekter sømløst. I tillegg er Picsarts retusjeringsverktøy spesielt populære, og tilbyr løsninger for portrettforbedring, som hudutjevning, fjerning av urenheter og tannbleking, som drives av de nyeste AI-modellene for å sikre naturlige resultater.

Men som ordtaket sier: "Ingen er helt perfekt." Den har også noen mangler. For det første ser det ut til at dens AI er opplært og kan bare gjenkjenne menneskelige ansikter. Det er flere ganger jeg laster opp et ikke-menneskelig bilde som har liten forskjell mellom før og etter. Det ser like uskarpt ut som før, men når jeg prøver menneskelige bilder med eksponering av ansiktene deres, kan de umiddelbart gjenkjennes mens håret, tøyet og andre gjenstander forventer at ansiktet fortsatt er det samme som før. Derfor, hvis du hovedsakelig bruker det til å oppskalere ikke-menneskelige bilder, er det ikke veldig anbefalt.

Funksjoner

• Inndataformater: JPG, PNG, WEBP, TIFF og MPO
• Maksimal filinndatastørrelse: 100 MB
• Utjevning av hud og tannbleking tilbys
• Oppskaler bilder til maksimalt 4K

Priser

• $13 for 1 måneds lisens med 1 PC
• $60 for 1 års lisens med 1 PC

Plattform

• Online

Vurderinger

• 4.0

Fordeler
100 MB opplastingsstørrelse
Utjevning av hud og tannbleking tilbys
Bakgrunnsfjerning og filter er tilgjengelig
Ulemper
Opplastings- og utdatahastighetene er for lave
Underytelse på ikke-menneskelige bilder
Bakgrunnsfjerning, AI-forbedring og eksport er ikke tilgjengelig i den gratis prøveversjonen
Oppskalering til 4K støttes ikke

VanceAI

VanceAI, en AI-bildeoppskalerer 8×, har to forskjellige former: Online og app. Appen er både tilgjengelig på macOS og Windows 10/11 (64 bit), og tilbyr et annet ekstra alternativ for brukere. Nettversjonen har delt mange funksjoner inn i forskjellige kategorier som tekst, tegneserie, CG og så videre. Under disse funksjonene blir disse AI trent i spesifikke ekspertiseområder, og gir bedre erfaring og produksjon på ulike domener. I mellomtiden støtter den oppskalere bilder opp til 4K og tilbyr flere profiler for å oppskalere bildenes oppløsning: 1×, 2×, 4× og 8×. VanceAI har spesielt optimalisert ytelsen på menneskelige ansikter, som du kan aktivere ved å klikke "Forbedre ansikter" før du oppskalerer.

Vanceai grensesnitt

Dessuten kan noen bilder være forvrengt og sagtann på grunn av overskaleringen. Derfor tilbyr VanceAI deg muligheten til å justere og finne balansepunktet. For eksempel, under sektorene "Suppress Noise" og "Remove Blur" kan du dra rullefeltet fra 0 til 100 for å se om forhåndsvisningen har noen problemer. Hvis ikke, bør du bytte dem så høyt som mulig, for å få den beste presentasjonen samtidig som bildene ikke er forvrengte. Dessuten støtter den opplasting med JPG, PNG og JEPE i 5MB og 2,8 MP (ikke mer enn 4000px på hver side).

Funksjoner

• Oppskalere videoer opp til 4K
• Menneskets ansikts ytelse er optimalisert
• JPG, PNG og JEPE støttes
• Last opp opptil 5MB og 2,8 MP
• Både online og app er tilgjengelig

Priser

• $4.95 for 100 studiepoeng
• $7.95 for 200 studiepoeng
• $12.95 for 500 studiepoeng

Plattform

• Online
• Windows 10/11 (64 bit)
• MacOS

Vurderinger

• 4.5

Fordeler
Ytelsen til menneskelige ansikter er optimalisert
Både online og lokale apper er tilgjengelige
Oppskalere videoer opp til 4K
Nivået på støy og uskarphet kan tilpasses
Ulemper
Maksimal størrelse for å laste opp er for liten
Gamle Windows (under 10) og 32-biters versjoner støttes ikke i den lokale appen
Den har maskinvarekrav i den lokale appen
Veldig treg å laste opp og eksportere

Oppskalere.media

Upscale.media er en brukervennlig, nettbasert AI-bildeforsterker som utnytter kraften til AI og maskinlæringsalgoritmer for å forbedre kvaliteten på logoer uten at brukerne må laste ned programvare. Plattformen tilbyr en sømløs og effektiv arbeidsflyt, som lar brukere ganske enkelt dra og slippe logobildene sine på nettstedet, hvor de kan forbedres med bare noen få klikk. Upscale.media støtter utdatalogoer opptil fire ganger den opprinnelige størrelsen, med en maksimal oppløsning på 1500 x 1500 piksler eller 25MB. Brukere kan laste opp bilder med en oppløsning på opptil 1200 x 1200 piksler eller 5MB i fem allment aksepterte filformater: PNG, JPEG, JPG, WEBP og HEIC.

Upscale.media-grensesnitt

Videre gir plattformen et "Forbedre kvalitet"-alternativet, som gir brukerne mulighet til å avgrense detaljene i logoene sine og oppnå eksepsjonelle resultater. For økt produktivitet støtter Upscale.media batch-behandling, slik at brukere kan laste opp og forbedre opptil 50 logoer samtidig, noe som sparer verdifull tid og krefter. Det er imidlertid viktig å merke seg at den gratis prøveversjonen av Upscale.media har visse begrensninger. Brukere får kun tre gratis kreditter og tre gratis nedlastinger per måned. I tillegg er den daglige opplastingsgrensen satt til to bilder, noe som betyr at det vil ta to dager å utnytte den månedlige kvoten på tre bilder. Til slutt kan brukere laste opp maksimalt to bilder samtidig.

Funksjoner

• Opp til oppløsning: 1500 x 1500 piksler og 25MB utgang
• Behandler 50 bilder samtidig
• Støtte for opplasting: PNG, JPEG, JPG, WEBP, HEIC
• Konverter logoer opptil 4×

Priser

• $9 for 10 studiepoeng
• $19 for 100 studiepoeng
• $29 for 300 studiepoeng

Plattform

• Online

Vurderinger

• 4.5

Fordeler
PNG, JPEG og flere formater støttes
Opptil 25 MB per bilde å laste opp
Behandler 50 bilder samtidig
Ulemper
4× er maksimum for å oppskalere
Bare 3 gratis kreditter og 3 gratis nedlastinger per måned

Aiseesoft AI Photo Editor

Aiseesoft AI Photo Editor er en kraftig, men forståelig AI-bildeoppskalerer som passer for både profesjonelle og de på nybegynnernivå. Fordi den har mange kraftige funksjoner, men opprettholder enkelheten samtidig. Disse funksjonene er delt inn i flere deler: AI Image Upscaler, Old Photo Restoration & Colorization, Photo Cutout, etc. Disse praktiske funksjonene er svært samlet i én app, med mål om å gi brukerne den beste opplevelsen og høy arbeidseffektivitet.

Til å begynne med støtter den å gjenopprette og fargelegge de gamle bildene. Under Old Photo Restoration-sektoren er AI, trent med tusenvis av gamle, skadede, svart-hvitt-bilder, i stand til å oppskalere dem opp til 4K med bare ett klikk. 4K-bildene kan likevel være for store til å sette dem på enkelte apper. På den tiden kan du stole på disse bilde resizers å sette dem i riktige størrelser. Når du behandler bildene, vil det ikke bare forbedre oppløsningen, men gjenopprette flere detaljer og gjøre de skadede delene, for eksempel riper, gjenopprettet med nesten ingen feil.

Aiseesoft AI Photo Editor-grensesnitt

Dessuten lar det brukere oppskalere bilder opp til 4K, og gir noen få modeller for å innse det: 2×, 4×, 6×og 8×. Opplastings- og utdatastørrelsen, enda viktigere, har ingen størrelsesbegrensninger, noe som betyr at uansett hvor stort bildet er, kan det håndtere det hele tiden uten bekymringer. Dessuten støtter den et stort antall formater å laste opp, som inneholder JPG, JPEG, PNG, GIF, SVG, WEBP, BMP, ICO, AVIF og så videre. Refererer til systemer, Aiseesoft AI Photo Editor har også bred støtte. For macOS: MacOS X 10.7 eller høyere. For Windows: Windows 11, 10, 8 og 7 støttes. Dermed må du bekymre deg for om den kan kjøres på gamle PC-er.

Funksjoner

• Restaurering og forbedring av gamle bilder
• Oppskaler bilder opp til 4K og 8×
• JPG, JPEG, PNG, GIF osv. støttes
• Vannmerkefjerner støttes
• Utdata på 5 sekunder i gjennomsnitt (det avhenger av bildenes antall og størrelse)
• Fade bilders fargelegging tilbys

Priser

• $14.9 for 200 studiepoeng
• $24.9 for 500 studiepoeng
• $39.9 for 1000 studiepoeng

Plattform

• Både macOS og Windows

Vurderinger

• 5.0

Fordeler
Oppskaler bilder opp til 4K (2160p) og 8×
Støtte for brede formater: SVG, WEBP, BMP og så videre
Utgang på 5 sekunder i gjennomsnitt
Gammelt bilde restaurering og forbedring
Ingen maskinvarekrav
Ingen grenser for opplastingsstørrelse
Lave læringskostnader
Minimumssystemet er nede til Windows 7
Ulemper
Eldre enn Windows 7- og macOS X 10.7-systemer er ikke tilgjengelige

Deep Image.AI

Deep Image.AI, en online AI-fotooppskalerer og generator AI-verktøy, er grunnlagt av Andrzej Piasecki. Den tilbyr en rekke kraftige funksjoner som Generer bilder, Fjern bakgrunn, AI-tegning osv. Men i dag vil vi hovedsakelig fokusere på bildeforbedring. Når du går inn i hovedgrensesnittet, gir det deg to måter å starte arbeidet på: Custom og Preset, med sikte på å møte både profesjonelle og nybegynneres behov. I "Preset"-sektoren har Deep Image.AI allerede satt noen profiler for deg, og du kan velge en av dem for å fullføre arbeidet ditt veldig raskt. I mellomtiden kan du få tilgang til "Egendefinert" for å justere flere detaljer som belysning, skarphetsnivå og så videre, og late som om du er proffen.

Deep Image.ai-grensesnitt

Under "Custom"-delen er Upscale, Generative Upscaling, Framing osv. klare til bruk. Men vær oppmerksom på forskjellene mellom oppskalering og generativ oppskalering. Førstnevnte vil gjenopprette og legge til flere detaljer til originalbildet mens de originale objektene beholdes så mye som mulig. Sistnevnte er designet for å gjenopprette noen bilder som er svært uskarpe (som mosaikk) eller skadet. Den beholder kanskje ikke hvordan originalen ser ut ved å generere noen nye elementer på den. Dette betyr at etter den generative oppskaleringen kan dine venners ansikter være noen andre. Dessuten støtter den oppskalere bilder opptil bare 2K (1440p) og 4×, men du kan laste opp 50 bilder samtidig med maksimalt 300 megapiksler.

Funksjoner

• JPEG, PNG, GIF, TIFF og BMP støttes
• Last opp 50 bilder samtidig
• Oppskaler bilder opp til 2K og 4×
• Denoise, fargepåfylling og lysjustering tilbys

Priser

• $9 for 150 studiepoeng
• $24 for 450 studiepoeng
• $39 for 750 studiepoeng

Plattform

• Online

Vurderinger

• 4.5

Fordeler
Håndtere 50 bilder samtidig
Ulike alternativer for brukeren: "Custom" for pro og "Preset" for nybegynnere
10 studiepoeng gratis
Ingen maskinvarekrav
Ulemper
Oppskaler bilder kun opptil 2K
"Generativ oppskalering" kan forårsake den opprinnelige endringen i det originale innholdet i bildene

Del 2. Hvilken er best: sammenligningstabell

Navn Totalvurderinger Maksimal oppløsning Formatstøtte Effektivitet
Picsart 4.0 4K JPG, PNG, WEBP, TIFF og MPO Medium
VanceAI 4.5 4K JPG, PNG og JEPE Medium
Oppskalere.media 4.5 4K PNG, JPEG, JPG, WEBP og HEIC Medium
Aiseesoft AI Photo Editor 5.0 4K JPG, JPEG, PNG, GIF, SVG, WEBP, BMP, ICO og AVIF Høy
Deep Image.AI 4.5 2K JPEG, PNG, GIF, TIFF og BMP Høy

Del 3. Vanlige spørsmål om AI Image Upscalers

1. Kan jeg overføre bilder fra min PC til min iPhone?

Selvfølgelig! Du kan bruke en dataoverføring app for å overføre bilder, videoer osv. mellom iOS-enheter, iTunes og datamaskiner.

2. Hvilken er den beste AI-bildeoppskaleren?

AI-fotoredigereren fra Aiseesoft er den beste AI-bildeoppskaleren. Den har ikke bare mange profesjonelle og forståelige funksjoner, men også forskjellige rimelige abonnementsplaner.

3. Er det noen støtte for AI-bildeoppskalere refusjoner?

Ja, det er to av dem som har pengene-tilbake-garanti. For det første, Aiseesoft AI Photo Editor: Aiseesoft har gitt en 30-dagers pengene-tilbake-garanti siden kjøpet. For det andre, VanceAI: En refusjon innen 7 dager etter kjøpet støttes.

Konklusjon

I dag har vi testet topp 5 AI bildeforsterkere fra pris, funksjoner, plattformer osv., og vi oppsummerte to hurtigvisningsdiagrammer for å hjelpe deg å finne den beste raskt for deg selv. Hvis du synes denne artikkelen er nyttig, kan du trykke på "JA"-knappen nedenfor. Hvis ikke kan du også lese flere av artiklene våre i «Omtaler». Til slutt håper vi at du kan finne din favoritt AI-bildeoppskalering så snart som mulig. Fred ut ~

Synes du dette var nyttig?

455 Stemmer

JaJATakk for at du ga oss beskjed!NeiNeiTakk for at du ga oss beskjed!