Innhold
1. Samtaleopptaker iCall
2. Hvordan vi tester
3. Call Recorder iCall Review
4. Vanlige spørsmål
5. Beste alternativ

Call Recorder iCall-anmeldelse: Ta opp samtaler på iOS-enheten din

Jordan ScottJordan ScottOppdatert 19. september 2024Lydopptaker

I denne travle, moderne verden forhandler vi ofte og gjør ting eksternt gjennom nett- eller telefonsamtaler. Derfor krever oppgavene våre at vi er oppmerksomme på de viktige detaljene når det kommer til disse forbindelsene, noe som gjør at vi trenger et verktøy vi kan stole på for å spare oss for ark og nerver for å registrere de viktige samtalene vi utveksler med folk.

I denne anmeldelsen introduserer vi deg for et bestemt verktøy som kan hjelpe oss med å se tilbake på mange samtaler ved å ta dem opp. Dette verktøyet er Samtaleopptaker iCall, en applikasjon utviklet for å ta opp telefonsamtaler på iOS-enheter. Det gir en enkel måte å ta opp både innkommende og utgående samtaler. Appen er også tilgjengelig på App Store. Finn ut mer om dette verktøyet mens vi fortsetter i denne artikkelen.

Call Recorder iCall Review

Innholdsfortegnelse

Del 1. Hva er Call Recorder iCall Del 2. Hvordan vi tester Del 3. Call Recorder iCall Review Del 4. Vanlige spørsmål om Call Recorder iCall Review Del 5. Beste alternativ - Vidmore Skjermopptaker

Vår dom

Call Recorder iCall-appen lar brukere enkelt ta opp begge veier for samtaler på sine iPhone-enheter. Den er enkel å bruke og fungerer pålitelig, noe som gjør den til et utmerket alternativ for de som kun ønsker grunnleggende samtaleopptak. Noen forbrukere kan imidlertid mislike det faktum at det krever et abonnement i stedet for et gratis eller engangskjøp.

Totalvurderinger (9,0)

Funksjoner: 8.9

Sikkerhet: 9.0

Brukervennlighet: 9.0

Kvalitet: 9.0

Samlet vurdering: 9.0

Fordeler
Den har et grensesnitt som er enkelt å navigere med en enkel oppsettprosess.
Det gir en god lydkvalitet for begge parter i samtalen.
Den kan ta opp innkommende og utgående samtaler.
Du kan ta opp så mange samtaler du trenger.
Brukere kan kontakte kundeservicen deres om eventuelle problemer.
Appen inkluderer en VPN-funksjon.
Ulemper
Kompatibilitet avhenger av iOS-versjonen eller enhetsmodellen til brukerne.
Det krever et full- eller premiumabonnement for å låse opp full funksjonalitet.
Abonnementsprisen kan være kostbar for andre.

Del 1. Hva er Call Recorder iCall

Pris: Gratis å laste ned, $8.89 per uke/$20.98 per måned/$69.98 per år

Plattform: iOS 15.0 eller nyere

Samtaleopptaker iCall

Call Recorder iCall er en svært populær ringe app for iPhone brukere på grunn av funksjonene for telefonsamtaleopptak. Med en vurdering på 4,5 stjerner av 5 og 500 App Store-anmeldelser, er det tydelig at folk er fornøyd med den raske og gode servicen. Verktøyet lar alle ta opp samtaler når som helst og hvor som helst du velger, med den eneste begrensningen på iPhones lagringsplass. Videre har den en automatisk tjeneste som sørger for at appen fungerer problemfritt ved å oppgradere den ofte for å redusere problemer.

Hovedtrekkene

• Den kan fange opp både innkommende og utgående anrop med bare ett trykk.
• Appen sørger for tydelige opptak av høy kvalitet.
• Den har en brukerorientert design for enkel navigering og bruk.
• Den inkluderer en talememo-opptaksfunksjon og en VPN.
• Du kan også angi en PIN-kode for sikkerheten til opptakene dine.

Del 2. Hvordan vi tester

Trinn Beskrivelse
1. Installasjon og oppsett Vi forsikret oss om at appen ble installert og konfigurert riktig ved å laste den ned fra App Store, og fulgte deretter oppsettinstruksjonene for å integrere den med telefonens ringesystem.
2. Funksjonalitetstesting Etter det foretok og mottok vi flere testanrop, både lokale og internasjonale, for å vurdere opptakskvaliteten og funksjonaliteten til funksjonene.
3. Kvalitetsvurdering Deretter gjennomgikk vi innspilte anrop for lydklarhet, volumnivåer og bakgrunnsstøy for å bestemme den generelle opptakskvaliteten og konsistensen.
4. Funksjonsevaluering Til slutt utforsket vi appens VPN-integrasjon og talememofunksjoner for å vurdere effektiviteten og brukervennligheten.

Del 3. Call Recorder iCall Review

Grensesnitt

Call Recorder iCall har et fantastisk grensesnitt og layout som alle vil elske. Den har denne elegante designen med blått tema som ser moderne og polert ut. Den sentrale skjermen har en stor telefonknapp rett i midten, som gjør det klart at denne appen handler om å ta opp samtaler. Hvis du sveiper til høyre, vil du se VPN-panelet, og hvis du sveiper til venstre, vil du se Voice Memo-panelet. Under Call Recorder-panelet er det knapper for Call Records, Voice Records og Guides, som er enkle for dem å få tilgang til. Samlet sett er appens design ren og enkel, noe som gjør den enkel å bruke. Hvis du leter etter en pålitelig app for samtaleopptak, er denne virkelig et godt valg.

Call Recorder iCall-grensesnitt

Call Recorder iCall Recorder-funksjoner

Å gi brukere en problemfri måte å ta opp telefonsamtalene sine – innkommende eller utgående – når som helst og hvor som helst er hovedmålet med Call Recorder iCall-appen. Med bare noen få klikk kan du enkelt ta opp de viktige samtalene uten avbrudd. Når samtalen kobles til, starter prosessen ved å trykke på opptaksknappen, og appen håndterer resten. I så fall lagrer den opptakene dine i den lokale mappen på enheten eller skyen, noe som gjør dem enkle å finne når du trenger dem. Dessuten kan den også ta opp talememoer, og dette er ideelt for å fange tanker, påminnelser eller andre lydbiter mens du er på farten. Dessuten trenger du aldri å bekymre deg for dårlig lydkvalitet mens du bruker appen, siden den sørger for at hvert opptak er klart og skarpt og nøyaktig slik du vil ha det.

Call Recorder iCall Recorder-funksjoner

Samtaleopptaker iCall VPN

Sammen med å være en samtaleopptaker, har Call Recorder iCall-programvaren et VPN-alternativ. Dette lar deg foreta anrop som ser ut til å komme fra en rekke andre land, inkludert USA, Polen, Nederland, Tyskland og Italia. Når du vil virke som om du ringer fra et bestemt område, er dette det ideelle valget. I tillegg kan du velge den raskeste forbindelsen, så uansett hvor du virkelig befinner deg, vil samtalene dine alltid være krystallklare og fri for irriterende forsinkelser. Dermed er denne appen et must for alle som prøver å beskytte samtalene sine på grunn av den ekstra VPN-en, som holder chattene dine konfidensielle og sikre.

Samtaleopptaker iCall Vpn

Call Recorder iCall Ekstra funksjoner

Vil du ha mer? Denne appen har også ekstra funksjoner. Under hovedpanelet vil du se veiledningene, som gir brukere instruksjonsvideoer om hvordan de tar opp innkommende anrop, utgående anrop og talememoer. Dette hjelper brukere raskt å lære hvordan de bruker appens kjernefunksjoner gjennom visuelle guider. Dessuten er det også en funksjon som legger til et lag med sikkerhet og lar brukere beskytte opptakene sine med et personlig passord. Dette gjør dine sensitive data sikre og er kun tilgjengelige for brukeren.

Call Recorder iCall Ekstra funksjoner

Del 4. Vanlige spørsmål om Call Recorder iCall Review

Hvordan begynner jeg å ta opp samtalene mine med Call Recorder iCall?

For å begynne å ta opp en samtale, må du gjøre det gjennom appens grensesnitt, vanligvis ved å trykke på a Ta opp knappen under samtalen. Trinnene kan imidlertid variere, så brukere bør se appens instruksjoner for detaljer.

Hvordan får jeg tilgang til mine innspilte anrop?

Innspilte anrop kan vanligvis nås via appens innebygde bibliotek eller opptaksseksjon. Der kan du lytte til, organisere og administrere opptakene dine.

Er det noen juridiske regler for opptak av telefonsamtaler?

Definitivt, opptak av telefonsamtaler er underlagt juridiske begrensninger som kan variere fra land og stat. Sørg derfor for at du har samtykke fra alle parter som er involvert i samtalen før du tar opp samtaler.

Kan jeg eksportere eller dele opptakene mine fra Call Recorder iCall?

Ja, de fleste versjoner av Call Recorder iCall lar deg eksportere eller dele opptak via e-post eller andre meldingsplattformer. Appens eksportalternativer gir spesifikke detaljer. Sjekk det ut.

Kan jeg fortsatt ta opp samtaler uten internettforbindelse?

Call Recorder iCall krever en internettforbindelse for visse funksjoner, selv om grunnleggende opptaksfunksjonalitet kan fungere offline.

Del 5. Beste alternativ - Vidmore Skjermopptaker

Selv om Call Recorder iCall gjør en god jobb, kan funksjonene virke begrenset med mindre du abonnerer på premium-abonnementet. Hvis du lurer på om det er verdt prisen og er på utkikk etter noe mer dyktig, Vidmore skjermopptaker kan være det riktige valget. Den er kompatibel med mange enheter og kommer fullpakket med funksjoner som gjør det enklere å ta opp samtaler.

Vidmore skjermopptaker

Mens Call Recorder iCall er flott for å ta opp telefonsamtaler, tar Vidmore Screen Recorder ting et skritt videre. Vidmore lar deg ikke bare ta opp enhver handling på skjermen med høy kvalitet, men den kommer også med avanserte redigeringsfunksjoner og gir deg mer kontroll over lydkildene dine. Dessuten lar programvaren deg planlegge opptak for å starte automatisk på ønsket tidspunkt. Alle disse funksjonene gjør Vidmore Screen Recorder til et utmerket alternativ for alle som søker etter mer enn bare grunnleggende samtaleopptak. Vidmore skiller seg fra grunnleggende opptaksverktøy ved å tilby mange funksjoner som går utover det grunnleggende.

Konklusjon

Totalt sett, Samtaleopptaker iCall er et flott alternativ for de som søker etter et verktøy for å ta opp telefonsamtaler på iOS-enhetene sine. Grensesnittet er enkelt å navigere, og det er verdsatt for sin gode opptakskvalitet, noe som kommer begge parter som er involvert i samtalen til gode. Videre, hvis du fortsatt er på jakt etter mer, kan Vidmore Screen Recorder være flott som et alternativ, da den også tilbyr et ideelt utvalg av funksjoner og funksjonalitet som kan tjene deg mekanismen du trenger for å ta opp viktige samtaler gjennom telefonsamtaler så lenge du oppfyller lovkravene for å gjøre det.

Synes du dette var nyttig?

451 Stemmer

JaJATakk for at du ga oss beskjed!NeiNeiTakk for at du ga oss beskjed!
AnyMP4 Video Converter Ultimate

Alt-i-ett videokonverterer, editor, forsterker oppskalert med AI.

AnyMP4 Video Converter Ultimate