Innhold
1. Beste AIFF-opptakere
2. Sammenligning av beste AIFF-opptakere
3. Vanlige spørsmål

De 7 beste AIFF-opptakerne for enkel lagring av lyddata

Jordan ScottJordan ScottOppdatert 10. juli 2024Lydopptaker

AIFF, forkortelse for Audio Interchange File Format, tar opp lyd i et ukomprimert format, og beholder alle detaljene, noe som gjør det egnet for å levere høykvalitetssendinger, lage lydeffekter og spille inn musikk. Det er et lydformat som er et flott alternativ for alle som krever lyd av høyeste kvalitet, for eksempel kringkastere, musikere og lyddesignere. Dens høye bitdybder og samplingshastigheter støttes av opptakere, som vi vil introdusere for deg her i denne artikkelen. Nå, hvis du leter etter god programvare og verktøy for å hjelpe deg, er dette innlegget for deg da vi gir deg en liste over våre topp syv AIFF lydopptakere. Sjekk videre nedenfor.

Beste AIFF-opptaker
Del 1. Beste 7 AIFF-opptakere Del 2. Sammenligning av beste AIFF-opptakere Del 3. Vanlige spørsmål om beste AIFF-opptaker
Profesjonell gjennomgang

Se hva TopSevenReviews-teamet kan tilby deg om den beste anmeldelsen:

Del 1. Beste 7 AIFF-opptakere

La oss utforske de 7 beste AIFF-opptakerverktøyene for å gi deg en best mulig opplevelse når du lagrer lydopptakene dine.

Recordpad

1. Beste AIFF-opptaker med høy kvalitet: RecordPad

Planteformer: Windows, macOS, Android, iOS

Pris: $16.97

Best for: Brukere som ønsker å fange opp en rekke lyd

RecordPad, utviklet av NCH, er en lydopptaksprogramvare utviklet for å fange opp et bredt utvalg av lyd, inkludert datalyder, nettleserlyd, notater, musikk, stemmer og mer, og lagre dem i AIFF-, MP3- eller WAV-formater. Selv om den ikke støtter så mange utdataformater som annen programvare for lydopptak, kompenserer den med redigeringsmulighetene. Du kan trimme opptak og forbedre dem med effekter som resonans, forsterkning og støydemping. En av de fremtredende funksjonene er det stemmeaktiverte opptaket, som på en smart måte hopper over lange strekninger med stillhet, noe som gjør opptakene dine mer effektive. Til tross for disse fordelene, kan nybegynnere finne RecordPads grensesnitt som litt utfordrende å navigere i til å begynne med, siden det ikke intuitivt veileder brukeren gjennom opptaksprosessen.

Mixpad

2. Populært multitrack-opptaksverktøy: MixPad

Planteformer: Windows, macOS, Android, iOS

Pris: $34.99

Best for: Profesjonelle musikere som ønsker å lage musikalske stykker og videoredigerere som ønsker å legge til bakgrunnsmusikalske elementer

MixPad var også en lydopptaker utgitt av NCH. Du kan ta opp og kombinere mange lydspor i denne populære programvaren. Stemme- og musikkspor kan begge blandes med MixPad. AIFF og de fleste andre lydformater som WAV, MP3, OGG og lignende støttes. Det er også en stor samling musikk og lydeffekter i et royaltyfritt musikkbibliotek. Med MixPad er det enkelt å ta opp klippene dine. På den annen side er MixPads hovedbegrensning at lyd kun kan eksporteres med opptil 32 biter og 96 kHz. For mange enheter kan det likevel fungere som et pålitelig lydopptaksprogram.

Anymp4 lydopptaker

3. Utmerket lydopptaksverktøy for alle: AnyMP4 lydopptaker

Planteformer: Windows, macOS

Pris: $12.50

Best for: Alle som ønsker å gjøre noen form for lydopptak

AnyMP4 lydopptaker er et nyttig verktøy for å ta opp lyd av høy kvalitet fra systemets mikrofon og lydsystem. På grunn av den tapsfrie kvaliteten, støtter den en rekke formater, inkludert MP3, AAC og AIFF, som er egnet for profesjonell redigering. Fordi AnyMP4 Audio Recorder beholder den originale lydkvaliteten, er det ekstremt nyttig å bruke den som en AIFF-opptaker for lydlagring. Det er virkelig imponerende hvor mye enklere det har blitt å ta opp lyd fra virtuelle møter, strømmeplattformer eller til og med selvopptak. I tillegg endrer det brukervennlige grensesnittet spillet ved å gjøre det enklere å planlegge opptak, overvåke dem i sanntid og endre innstillinger. For noen som verdsetter effektivitet og kvalitet i lydopptaksverktøyet, gjør dette det til en drøm.

Smart opptaker

4. Beste smarttelefon AIFF-opptaker: Smart-opptaker

Planteformer: Android, iOS

Pris: Gratis

Best for: Noen som finner en gratis AIFF-lydopptaker

Smart opptaker er en fantastisk lydopptaksapp som er ideell for alle som trenger lydopptak av høy kvalitet. Bortsett fra å være nyttig og tilpasningsdyktig, har den også en rekke kodingsteknikker, fleksible samplingsfrekvenser og sanntids lydovervåking. I tillegg er dens kapasitet til å ta opp i AIFF en av dens flotte funksjoner, noe som betyr at den lager tapsfrie, ukomprimerte lydfiler, som er nødvendige for aktiviteter der lydkvalitet er viktig, for eksempel podcasting, profesjonell radio og musikkproduksjon. I tillegg til Smart Recorders fordelaktige funksjoner, inkluderer den en funksjon for hopp over stillhet som automatisk fjerner stille deler fra opptaket.

Vidmore skjermopptaker

5. Mest tilpasningsdyktige AIFF-opptaker: Vidmore-skjermopptaker

Planteformer: Windows, macOS

Pris: $19.95

Best for: Alle som ønsker et tilpasningsdyktig verktøy for å ta opp lyd

Vidmore skjermopptaker er et tilpasningsdyktig verktøy laget for å ta opp lyd og video i original kvalitet fra en dataskjerm. Gitt det omfattende utvalget av opptaksvalg, som inkluderer fullskjerm, individuelle vinduer og tilpassede plasseringer, er den absolutt egnet for å generere presentasjoner, spillvideoer og opplæringsprogrammer. Dens evne til å ta opp lyd i en rekke formater, inkludert AIFF, gjør den til et flott alternativ for kunder som trenger å ta opp høykvalitetslyd for lydprosjekter av profesjonell kvalitet, enten fra mikrofonen, systemlyden eller begge deler. Vidmores grensesnitt gjør det også enkelt å sette opp og nøyaktig kontrollere opptaksparametere, noe som gjør det mulig for brukere å lage materiale som tilfredsstiller deres behov effektivt.

Cok Autoopptaker

6. Beste Audio Call Recorder på PC: Cok Auto Recorder

Planteformer: Windows

Pris: $43.75

Best for: Alle som vil ta opp en samtale på PC automatisk

Cok Auto Recorder er et kraftig lydopptaksverktøy designet for å fange opp lyd av høy kvalitet. Den støtter ulike lydformater, inkludert AIFF, og tilbyr funksjoner som automatisk opptak fra mikrofoner og systemlyder, planlagte opptak, støyreduksjon og sanntidsovervåking. I tillegg er det kjent for sin evne til å ta opp lydsamtaler fra chatprogramvare på en PC. Når det foretas et lyd-/videoanrop på datamaskinen, vil den automatisk ta opp lyden fra begge sider og stoppe opptaket når samtalen avsluttes.

avid-pro-tools-first.jpg

7. Beste lydopptaker for musikkproduksjon: Avid Pro Tools | Først

Planteformer: Windows, macOS

Pris: $29.99

Best for: Alle som vil spille inn musikk i høy kvalitet

Avid Pro Tools | First er en av de beste digitale lydarbeidsstasjonene (DAWs) som er ansett for sitt sett med funksjoner og applikasjoner innen lydproduksjon. Den møter behovene til lydteknikere, lydpostproduksjonsspesialister og musikere ved å tilby verktøy for lydopptak, redigering, miksing og mastering. Den fungerer bra som en AIFF-opptaker, og tilbyr uanstrengt integrasjon og høykvalitets AIFF-filopptak. Med denne funksjonen kan brukere ta opp lyd direkte i programvarens innstillinger i AIFF-formatet, og holde lydkvaliteten hele veien. Pro Tools' AIFF-innspillingsfunksjoner er en viktig faktor som en topp DAW i bransjen, uavhengig av applikasjon, musikkproduksjon, filmmusikk eller kringkastet postproduksjon.

De 7 beste AIFF-opptakerne som er oppført ovenfor kan definitivt dekke dine behov hvis du ønsker å ta opp din verdifulle lyd for enten personlige eller profesjonelle formål.

Del 2. Sammenligning av beste AIFF-opptakere

Plattformer Pris Pengene tilbake-garanti Kundeservice Grensesnitt Lett å bruke Utgående format
Windows, macOS, Android, iOS $16.97 30-dagers pengene-tilbake-garanti 9.2 9.1 Meget lett AIFF, MP3, WAV
Windows, macOS, Android, iOS $34.99 30-dagers pengene-tilbake-garanti 9.2 9.3 Lett AIFF, WAV, WMA, M4A, FLAC
Windows, macOS $12.50 30-dagers pengene-tilbake-garanti 9.5 9.5 Meget lett WAV, MP3, AAC, M4A, AIFF, WMA
Android, iOS Gratis Ikke aktuelt 9.1 9.3 Meget lett AIFF, MOV
Windows $19.95 30-dagers pengene-tilbake-garanti 9.2 9.4 Meget lett WAV, MP3, WMA, AAC, AIFF
Windows $43.75 30-dagers pengene-tilbake-garanti 9.1 9.3 Lett MP3, AIFF
Windows, macOS $29.99 30-dagers pengene-tilbake-garanti 9.3 9.2 Lett WAV, AIFF, MP3, MOV, MP4

Del 3. Vanlige spørsmål om beste AIFF-opptaker

Hva er AIFF?

AIFF står for Audio Interchange File Format. Det er et standard lydfilformat som brukes til å lagre lyddata. Den ble utviklet av Apple Inc. og er egnet for profesjonell opptak og redigering siden den bevarer den originale lydkvaliteten til opptaket.

Hvordan er AIFF sammenlignet med MP3?

AIFF-filer beholder kvaliteten på lyden under komprimering, sammenlignet med MP3, som er et tapsformat, og sørger for høyere lydkvalitet.

Er AIFF egnet for langvarige opptak?

Selv om AIFF fungerer bra for høykvalitetslyd, kan den enorme filstørrelsen gjøre svært lange opptak ubrukelige på grunn av lagringsbegrensninger.

Kan AIFF-filer enkelt redigeres?

Ja, AIFF-filer kan enkelt redigeres med de fleste lydredigeringsprogramvare siden de er ukomprimerte og opprettholder høy lydkvalitet.

Hva er den beste AIFF-opptakeren?

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke AnyMP4 Audio Recorder som en AIFF-opptaker. Dette profesjonelle lydopptaksverktøyet utmerker seg i å fange opp lyd uten tap fra datamaskinlyd og mikrofon på både Windows- og Mac-datamaskiner.

Konklusjon

Vi håper at dette innlegget har tydeliggjort de mange typer opptakere som er tilgjengelige. Hver opptaker er forskjellig og har flere bruksområder. Ved å gå gjennom de tilgjengelige verktøyene kan du velge den ideelle løsningen for dine behov. Det er en AIFF lydopptaker, for eksempel AnyMP4 Audio Recorder, som er ideell for dine behov, uansett om du jobber med lyddesign, musikk eller kringkasting. Undersøk alternativene ett om gangen til du finner det som best dekker dine behov.

Synes du dette var nyttig?

328 Stemmer

JaJATakk for at du ga oss beskjed!NeiNeiTakk for at du ga oss beskjed!
AnyMP4 lydopptaker

Et lydopptaksverktøy for å forstå lyd og stemme på datamaskinen.

AnyMP4 lydopptaker