Innhold
1. Filmai
2. Premiere Pro
3. CapCut
4. InShot
5. Vanlige spørsmål

Hvordan forbedre og oppskalere videokvalitet umiddelbart med AI

Jordan ScottJordan ScottOppdatert 16. oktober 2024Video redigerer

Har du en video som ikke helt treffer blink kvalitetsmessig? Enten du jobber med et filmprosjekt, forbereder innhold for sosiale medier eller forbedrer en presentasjon, spiller videokvalitet en avgjørende rolle for å få arbeidet ditt til å skille seg ut. Med de riktige verktøyene og teknikkene kan du forbedre videokvaliteten, gjøre den skarpere, tydeligere og mer profesjonell. I denne veiledningen vil vi dele 4 måter å forbedre videokvaliteten i AI-drevet programvare. La oss grave mer og finne den beste metoden for deg.

Hvordan forbedre videokvaliteten

Innholdsfortegnelse

Del 1. Hvordan forbedre videokvaliteten med den beste AI Video Enhancer - Filmai Del 2. Hvordan forbedre videokvaliteten profesjonelt i Premiere Pro Del 3. Hvordan forbedre videokvaliteten med en online videoforsterker - CapCut Del 4. Hvordan øke videokvaliteten ved hjelp av en mobilapp - InShot Del 5. Vanlige spørsmål om forbedring av videokvalitet

Del 1: Hvordan forbedre videokvaliteten med den beste AI Video Enhancer - Filmai

Aiseesoft Filmai er en banebrytende AI-videoforsterker designet for å ta videoene dine til neste nivå. Med avanserte algoritmer analyserer og forbedrer Filmai automatisk videokvaliteten ved å justere oppløsningen, fjerne støy og forbedre farger. Enten du er nybegynner eller erfaren profesjonell, tilbyr Filmai et brukervennlig grensesnitt og kraftige funksjoner som gjør videoforbedring til en lek.

1.

Start med å laste ned Filmai-programvaren fra den offisielle nettsiden. Når det er installert, start programmet.

Gratis nedlasting Gratis nedlasting

Klikk eller dra for å legge til videoen du vil forbedre. Filmai støtter ulike videoformater, så du trenger ikke å bekymre deg for kompatibilitet.

Filmai Legg til video
2.

Filmai tilbyr flere forbedringsmodeller, inkludert Video Upscaler, HDR Upscaler og mer. Her velger vi Video oppskalere, og deretter Bruk.

Filmai Video Upscaler
3.

Nå kommer vi til forbedringsgrensesnittet. Her ville det være best om du valgte AL-modelltypen fra Real World eller Anime og oppskalere oppløsningstider fra 1x, 2x eller 4x.
Så hvis inngangsvideoen din er 1080p, kan den oppskaleres til 4K eller 8K her.

Filmai Video Upscaler Ai-innstillinger

Ikke glem å velge eksportinnstillingene for format, lyd osv.

Før du fullfører prosessen, bruk forhåndsvisningsfunksjonen for å se hvordan videoen din vil se ut. Gjør eventuelle nødvendige justeringer.

4.

Når du er fornøyd klikker du Eksporter alle og la Filmai virke magien. Den forbedrede videoen kan lagres i ditt foretrukne format.

Å bruke Filmai er som å ha en profesjonell videoredigerer for hånden. Fra min erfaring kan du velge eller dempe lydsporet før du forbedrer videofilen. Eksportinnstillingene lar deg justere videobildehastigheten, koderen, bithastigheten og mer, noe som er nyttig for å oppskalere en videokvalitet.

Del 2: Hvordan forbedre videokvaliteten i Premiere Pro

Profesjonell videoredigeringsprogramvare som Adobe Premiere Pro brukes ofte i feltet. Premiere Pro er kjent for sine robuste funksjoner, og lar deg forbedre videokvaliteten med presisjon. Enten du jobber med en film eller en YouTube-video, gir Premiere Pro deg verktøyene for å få videoene dine til å se best mulig ut.

1.

Importer videoen din til Premiere Pro og dra den til tidslinjen.

2.

Gå til Effekter panel og søk etter Spisse, Fargekorreksjon, og Støyreduksjon. Dra disse effektene til videoklippet ditt.

Adobe Premiere fargekorrigering
3.

Gjør nødvendige justeringer av hver effekts innstillinger i Effektkontroller panel. Øk for eksempel skarpheten eller juster fargebalansen for å forbedre videoen din.

Adobe Premiere Sharpen Video
4.

Når du er fornøyd med justeringene, gjengi videoen for å se den endelige utgangen av den oppskalerte videoen. Deretter eksporterer du den forbedrede videoen i ønsket format.

Premiere Pro tilbyr uovertruffen kontroll over videoforbedringer ved å øke videokvaliteten, slik at du kan finjustere alle aspekter av videoen din. Etter min erfaring kan bruk av Lumetri Color-effekten forbedre fargen betraktelig, noe som gjør videoen din mer visuelt tiltalende og av bedre kvalitet.

Et tips: ta deg god tid med justeringene, siden selv små endringer kan utgjøre en stor forskjell i det endelige resultatet.

Del 3: Hvordan forbedre videokvaliteten med en online videoforsterker - CapCut

CapCut er en videoredigering på nett og forsterker som gir en enkel og effektiv måte å konvertere video til HD-kvalitet på nettet. Det er den offisielle anbefalte videoredigereren av TikTok. Enten du redigerer en video for sosiale medier eller et personlig prosjekt, tilbyr CapCut en rekke redigeringsverktøy som er tilgjengelig direkte fra nettleseren din. Dessuten tilbyr denne videooppskaleren kraftige forbedringsfunksjoner uten kostnad.

1.

Hvis du ikke allerede har en konto, gå til CapCut-nettstedet og opprett en. Klikk på Ny video, og Klikk for å laste opp for å legge til videoen du vil oppskalere til nettplattformen.

Capcut Last opp video
2.

Dra og slipp videoen til tidslinjen, og klikk på Eksport knappen øverst til høyre. Deretter må du klikke nedlasting og naviger til Vedtak alternativet å velge 1080p.

Capcut 1080 eksportalternativ
3.

Nå kan du lagre den forbedrede videoen som 1080p høy oppløsning på enheten din.

Last ned Capcut Enhanced Video

CapCut er ideell for raske og enkle videoforbedringer, spesielt hvis du trenger å jobbe mens du er på farten. Jeg synes dette verktøyet er spesielt nyttig for å lage 1080p-videoer med forskjellige effekter. Siden CapCut er et nettbasert verktøy, må du sørge for at internettforbindelsen din er stabil for å forhindre avbrudd ved redigering. Dessuten har CapCut en desktop- og mobilversjon, og du kan laste den ned for å forbedre videokvaliteten uten Internett.

Del 4: Hvordan øke videokvaliteten ved hjelp av en mobilapp - InShot

InShot er en mobilapp designet for videoredigering mens du er på farten. Den er perfekt for alle som ønsker å forbedre videokvaliteten direkte fra smarttelefonen. Med sitt intuitive grensesnitt og kraftige funksjoner kan InShot fungere som en 4K videokonverter for å øke videooppløsningen opp til 4K på mobiltelefonen.

1.

Last ned og installer InShot. Den er tilgjengelig på både iOS og Android; last ned InShot fra appbutikken din. Åpne appen og importer videoen du vil forbedre.

2.

Bruk InShots tannhjulikon for å få tilgang til Videoinnstillinger del. Gå deretter til Videooppløsning og velg oppløsningen du vil angi på InShot: 720p eller 1080p, eller til og med 4K.
Nå har du forbedret videokvaliteten til 1080p/4K nå.

3.

Når du er fornøyd med forbedringene, kan du legge ut filmen rett på sosiale medier eller lagre den på enheten din.

Inshot Enhance Video

InShot er en livredder for raske redigeringer og fiksing av videoer av lav kvalitet, spesielt når du er på farten. Jeg har funnet dens lysstyrke- og kontrastinnstillinger spesielt effektive for å få videoer til å se skarpere og klarere ut.

Del 5: Vanlige spørsmål om forbedring av videokvalitet

Hva er forskjellen mellom oppløsning og bitrate?

Oppløsning er et mål på hvor mange piksler som er i en videoramme, og den spiller en nøkkelrolle i å definere klarheten og detaljene til videoen. Bitrate, på den annen side, er mengden data som behandles per sekund i videoen, og påvirker videoens generelle kvalitet og filstørrelse.

Finnes det noen gratis videoforsterker?

Ja, flere gratis videoforsterkere er tilgjengelige, for eksempel CapCut og InShot. Disse verktøyene tilbyr grunnleggende forbedringsfunksjoner uten kostnad, noe som gjør dem tilgjengelige for alle.

Kan jeg forbedre den gamle videokvaliteten?

Absolutt! Du kan bruke verktøy som Filmai eller Premiere Pro for å forbedre kvaliteten på gamle videoer ved å oppskalere oppløsningen, redusere støy og forbedre fargebalansen.

Konklusjon

Å forbedre videokvaliteten trenger ikke å være en skremmende oppgave. Med de riktige verktøyene og teknikkene kan du enkelt forvandle videoene dine til mesterverk av høy kvalitet. Enten du velger en kraftig AI-forsterker som Filmai, en profesjonell redigeringssuite som Premiere Pro, eller praktiske mobile og nettbaserte verktøy som InShot og CapCut, er nøkkelen å eksperimentere og finne det som fungerer best for dine behov. Så fortsett og begynn å forbedre videoene dine i dag!

Synes du dette var nyttig?

428 Stemmer

JaJATakk for at du ga oss beskjed!NeiNeiTakk for at du ga oss beskjed!