Innhold
Topp 1. Topaz Video Enhancer AI
Topp 2. Aiseesoft Filmai
Topp 3. Vmake AI Video Enhancer
Vanlige spørsmål om AI MP4 Enhancer

Topp tre MP4-oppskalere: Gjør videoen din flott igjen

Jordan ScottJordan ScottOppdatert 08. oktober 2024Video redigerer

Hvor mye vet du om MP4 oppskalerer? Hva kan det gjøre for oss? Vel, først, la oss ta en rask titt på definisjonen. MP4 upscaler forbedrer den visuelle klarheten og detaljene til videoer, noe som gjør dem egnet for skjermer med høyere oppløsning. Disse oppskalerne bruker AI-teknologi for intelligent å fylle inn manglende piksler, redusere støy og forbedre farger, noe som resulterer i skarpere og mer levende videoutgang. Denne prosessen er gunstig for å konvertere eldre eller dårligere videoer til HD- eller 4K-kvalitet. Nå vil vi teste de 4 beste MP4-kvalitetsforsterkerne til deres OS, funksjoner, fordeler, ulemper, etc.

Rediger videoer på Screencast-O-Matic
Topp 1. Topaz Video Enhancer AI Topp 2. Aiseesoft Filmai Topp 3. Vmake AI Video Enhancer Vanlige spørsmål om AI MP4 Enhancer

Topp 1. Topaz Video Enhancer AI

Topaz Video Enhancer AI, laget av Topaz Labs, er en robust programvare utviklet for å forbedre MP4-videokvaliteten. Når du går inn i hovedgrensesnittet, vil du finne en rekke effekter og innstillinger. Applikasjonen inkluderer forhåndsinnstillinger for vanlige funksjoner som sakte film, videostabilisering og konvertering av videoer til 60 bilder per sekund, noe som gjør det enkelt for brukere å raskt velge og bruke disse alternativene.

Den støtter også oppskalering av en MP4-video til 4K-oppløsning. For å gjøre det, kan du endre innstillingene i delene "Output" og "Frame Rate". Her kan du stille inn ønsket oppløsning og bildefrekvens for å sikre den beste seeropplevelsen. For videoforbedring lar programvaren deg velge forskjellige AI-modeller for å redusere støy og forbedre detaljer. Disse modellene, trent med den nyeste AI-teknologien, øker effektivt klarheten og kvaliteten på MP4-videoene dine.

Topaz Video Enhance AI Interface

I tillegg er det viktig å merke seg maskinvarekravene når du bruker Topaz Video Enhance AI. Programvaren krever betydelige dataressurser, spesielt ved behandling av HD-videoer. Derfor må du sørge for at enheten din oppfyller disse kravene, noe som er avgjørende for å unngå treg ytelse eller andre problemer. Vanligvis kan et moderne grafikkort og tilstrekkelig minne forbedre programvarens behandlingseffektivitet. I mellomtiden støtter den bruk av både macOS og Windows.

Totalt sett tilbyr Topaz Video kvalitetsforsterker brukere et kraftig og fleksibelt verktøy for å forbedre videokvaliteten. Du kan dra nytte av mulighetene ved å enkelt transformere lavoppløselige videoer til 4K-innhold av høy kvalitet. Imidlertid er den hovedsakelig designet for en profesjonell videoprodusent i stedet for nybegynnere eller elskere på grunn av dens komplekse funksjoner og ekstra læring og pengekostnader. Enda viktigere, ikke alle har råd til et $299 MP4-verktøy som skytingelskere. Derfor er det ikke veldig anbefalt hvis du er en ikke-profesjonell bruker.

OS

• macOS: macOS 10.14 eller nyere
• Windows: Windows 7 eller nyere

Funksjoner

• Oppskalere videoer opp til 4K
• Konverter videoer opp til 60 FPS
• Gi video sakte film og stabilisering

Pris

• $299.00 for en livstidslisens med 1 konto.

Fordeler
MP4-videoer kan konverteres opp til 4K 60 FPS
Færre bevegelsesartefakter
Sakte film med vanskelige opptak
Ulemper
For dyrt for ikke-profesjonelle
Ekstra læringskostnad på grunn av profesjonelle funksjoner
Ingen kortsiktig abonnementsplan
Høye krav til PC-maskinvare

Best for

Denne programvaren er laget for de som allerede har grunnleggende videoredigeringsferdigheter for videoskaping og grunnleggende kunnskap om disse profesjonelle funksjonene.

Topp 2. Aiseesoft Filmai

Aiseesoft Filmai er en MP4-oppskalerings- og redigeringsprogramvare som kan skryte av en rekke kraftige verktøy utviklet for å heve MP4-videoopptakene dine til nye høyder. Blant den imponerende suiten med funksjoner er Video Upscaler, HDR Upscaler og Frame Interpolation, hver akkompagnert av klare, visuelt engasjerende ikoner som forenkler navigasjonen, og gjør programvaren tilgjengelig selv for nybegynnere.

Utover det brukervennlige grensesnittet tilbyr Aiseesoft Filmai avanserte tilpasningsalternativer, som gir brukerne mulighet til å finjustere redigeringsopplevelsen. Dette inkluderer muligheten til å velge spesifikke AI-modeller og modelltyper for skreddersydd videoforbedring. Videre tilbyr programvaren ulike behandlingsmoduser, inkludert 1×, 2×, 4× og 8×, slik at brukerne kan kontrollere intensiteten til de påførte effektene.

Aiseesoft Filmai-grensesnitt

I mellomtiden tilbys de dynamiske AI denoise- og MP4-videostabiliseringsmodellene. AI denoise kan oppdage og fjerne uønsket støy, og sikrer at hver ramme er skarp og uberørt. Filmai takler en rekke videofeil, inkludert kornethet under dårlige lysforhold, ufokuserte bilder og digitale artefakter, og avslører til slutt den iboende skjønnheten til opptakene dine. Tenk deg også at du har filmet en MP4-sportsvideo med shakes. I så fall vil stabiliseringsteknikken bidra til å eliminere ekstra artefakter og gjøre uskarphet tydelig.

Dessuten optimaliserer Aiseesoft Filmai sine intelligente algoritmer kritiske visuelle elementer som fargebalanse, lysstyrke og kontrast. Dette sikrer at den oppskalerte videoen ikke bare har forbedrede detaljer, men også viser levende farger, balansert belysning og forbedret generell visuell klarhet. Enten du er en erfaren videoredigerer eller nettopp har begynt, tilbyr Aiseesoft Filmai en intuitiv, men kraftig plattform for å forbedre og optimalisere videoinnholdet ditt.

OS

• macOS: macOS 10.7 eller nyere
• Windows: Windows 7 eller nyere

Funksjoner

• Oppskalere MP4-videoer opp til 8K
• HDR Upscaler og videostabiliseringsteknikker støttes
• Fargekorreksjon og etterfylling
• Det enkleste brukergrensesnittet
• Gammel videodetaljer og forbedring av uskarphet

Pris

• $19.50 for 1 måneds lisens med 1 PC
• $79.20 for 1 års lisens med 1 PC
• $159.20 for en livstidslisens med 1 PC

Fordeler
Oppskalere MP4-videoer opp til 4K
Gi detaljene om gammel MP4-video og fargeforbedring
Videostabiliseringsteknikker er gitt
Rimelig abonnement
Lave læringskostnader
Ingen maskinvarekrav
Ulemper
Den gamle macOS-versjonen støttes kanskje ikke

Best for

Den er ekstremt egnet for både nybegynnere og profesjonelle skytespillere, for den har den enkleste operasjonsprosedyren og profesjonelle funksjoner, og holder de kraftige funksjonene forståelige. Den har også mange praktiske funksjoner samtidig som den opprettholder lave læringskostnader. Enda viktigere, det tilbyr flere abonnementsplaner for brukere å velge mellom, og dekker ulike folks behov til en overkommelig pris.

Topp 3. Vmake AI Video Enhancer

Vmake AI Video Enhancer er en nettplattform som konsentrerer seg om video- og bildeforbedring eller redigering. På grunn av at det er en online plattform, trenger du ikke å laste ned noen apper for å bruke. I stedet er alt du trenger å gjøre å dra MP4-videoene dine på skrivebordet inn på nettet, og resten vil bli gjort med AI automatisk. Etter noen få klikk vil den være ferdig på noen få sekunder, men utgangshastigheten vil bli sterkt påvirket av videostørrelsen du lastet opp og overføringshastigheten til internett. Maksimal utgangsoppløsning er 4K 30 FPS. Vanligvis er en 4K-video for stor til å overføre, så du kan bruke en av disse bildekompressorer for å hjelpe videoene dine med å gå ned litt i vekt og samtidig opprettholde kvaliteten.

Dessuten støtter den opplasting av 3 videoer om gangen, og håndterer flere videoer samtidig. Under prosessering vil AI skjerpe, justere riktig lysstyrke og farger og legge til kontrast automatisk. Dessuten støtter den bruk av apper på mobilplattform-iOS. Brukere kan få tilgang til den når og hvor som helst uten plasseringsbegrensning.

Vmake AI Video Enhancer Interface

OS

• Ingen bestemt OS er nødvendig

Funksjoner

• Behandle 3 videoer samtidig
• Oppskalere MP4-videoer opptil 4K 30 FPS
• iOS-appen støttes for bruk

Pris

• $4.99 for 20 studiepoeng 1 måned med 1 PC
• $34.99for 200 studiepoeng 1 måned med 1 PC

Fordeler
Bruk uten å laste ned noen apper
Håndter 3 MP4-videoer samtidig
App på iOS støttes som et ekstra alternativ
Oppskalere MP4-videoer opptil 4K 30 FPS
Ulemper
For treg til å laste opp og sende ut
Den ferdige videoen er hakkete
Android støttes ikke

Best for

Den passer for allmennheten som vet lite om oppskalere verktøy og som har nok tid til å vente på resultatet uten hastverk.

Vanlige spørsmål om AI MP4 Enhancer

Tilbyr MP4-format den beste videokvaliteten?

MP4-formatet i seg selv dikterer ikke videokvaliteten; i stedet er det et containerformat som kan lagre video, lyd og andre data. Kvaliteten på video i en MP4-fil avhenger av kodekene som brukes (f.eks. H.264, H.265) og bithastigheten.

Kan du oppskalere en MP4-video til 4K?

Ja, de fleste videooppskalere støttes for å konvertere originalen til 4K. Aiseesoft Filmai, for eksempel, er i stand til å oppskalere MP4-videoen utover 4K opp til 8K.

Hva er den beste AI for å forbedre videokvaliteten?

Aiseesoft Filmai kan være det beste valget for sin perfekte balanse mellom pris, brukervennlighet og praktiske funksjoner.

Er det noe online videoredigeringsprogram tilgjengelig?

Ja, du kan bruke disse programvare for online videoredigering for å hjelpe deg med å redigere videoene dine uten å laste ned noen apper.

Konklusjon

Vi har testet 3 topp AI MP4 Enhancers i dag. De er likevel enten for dyre og komplekse eller rimelige, men med færre funksjoner. Filmai fra Aiseesoft vil være best MP4 oppskalerer å velge mellom fordi den nådde et utmerket balansepunkt mellom pris og kraftige funksjoner, og tilbyr mange funksjoner samtidig som de er forståelige. Dermed passer den både for profesjonelle og nybegynnere.

Synes du dette var nyttig?

428 Stemmer

JaJATakk for at du ga oss beskjed!NeiNeiTakk for at du ga oss beskjed!
AnyMP4 skjermopptaker

Fang hvert øyeblikk på skrivebordet, nettlesere, programmer og webkamera.

AnyMP4 skjermopptaker